Hatay’da Mevlidi Nebi haftası kutlandı

Hatay'da Mevlidi Nebi haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programda; Ayasofya-i Kebir Camii baş imam Hatibi Prof.

Hatay'da Mevlidi Nebi haftası dolayısıyla program düzenlendi. Programda; Ayasofya-i Kebir Camii baş imam Hatibi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, "Aile Peygamberimizle Huzur Buldu" sunumu gerçekleştirdi.

Hatay Valiliği ve Hatay Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Antakya ilçesi EXPO yerleşkesinde Mevlidi Nebi haftası programı gerçekleştirildi. Peygamber Efendimizin doğumunun 1500. yılında "Alemlere Rahmet Hz. Muhammed (s.a.v.)" temasıyla idrak edilen programda Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi Baş İmam Hatibi Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, "Aile Peygamberimizle Huzur Buldu" sunumu gerçekleştirdi.

Programa; Vali Mustafa Masatlı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, il ve ilçe protokol üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Manşetler

Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu
Dönerciden kurtlu salça ve turşu çıktı
Antalya’da kaçak bin 660 adet elektronik sigara ve 7 bin 500 paket sigara ele geçirildi
Tonlarca ağırlıktaki beton blok taşıyan tırın tekeri koptu
Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı