Hatay’da orman yangını, ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü

Hatay'ın Belen ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin hem havadan hem de karadan müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü.

Hatay'ın Belen ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin hem havadan hem de karadan müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü.

Yangın, Belen ilçesi Gedik bölgesinde yol kenarında ormanlık alanda çıktı. Alınan bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarından başlayarak ormana sıçrayan yangını fark eden sürücüler durumu 112 Acil Komuta Merkezi'ne bildirdi. Merkezin yönlendirmesiyle bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı arazözlü ekipler sevk edildi. Ekipler karadan müdahale ederken, havadan da helikopter desteği geldi. Yangın hızlı müdahale ile çok daha fazla büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Bir dönümlük alanın zarar gördüğü bölgede soğutma çalışmasının sürdüğü belirtildi.

Manşetler

Yangına uykuda yakalandı, alevlere müdahale ederken yaralandı
Mersin’de 459 adet kaçak parfüm ele geçirildi
Eski çalıştığı iş yerini basıp 4 kişiyi vuran şahıs çatıda yakalandı
Alanya’da çay taştı: İşletmelere ait çardaklar sular altında kaldı
Hatay’da sağanak sele neden oldu, yollar göle döndü
Otobüsle çarpışan tır, barakaya daldı: Ekipler ve vatandaşlar dakikalarca olay yerinde yaralı aradı
Alanya’da sağanak sonrası su taşkını köprüde zarara neden oldu
Burdur’da iki tır kafa kafaya çarpıştı: 1’i ağır 2 yaralı
Antalya’da iş makinesinin belediye çalışanına çarpma anı kamerada
Takla atarak tarlaya uçan otomobilin sürücüsü yaralandı