Hatay’da otopark ve oto yıkamalara yönelik uygulamada 10 işyeri denetlendi

Hatay'ın İskenderun ilçesinde otopark ve oto yıkamalara yapılan asayiş uygulamasında; 10 işyeri denetlendi ve 83 şahsın sorgulaması yapıldı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde otopark ve oto yıkamalara yapılan asayiş uygulamasında; 10 işyeri denetlendi ve 83 şahsın sorgulaması yapıldı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin güvenliği ve huzurunu sağlamak amacıyla asayiş çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede 20 Kasım tarihinde İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren otopark ve oto yıkamalara yönelik olarak uygulamalar yapıldı. Uygulamada; 10 işyeri denetlenirken 83 şahsın sorgulanması yapıldı. Yapılan uygulamada; 5 işyerinin iş yeri açma çalıştırma ruhsatı, 3 iş yerinin vergi levhasının olmadığı tespit edildi. 3 iş yerinden kaçak su kullanımının ve 1 iş yerinde kaçak elektrik kullanımının olduğu tespit edilirken 3 iş yerinin de parkende satış fişinin bulunmadığını, 3 iş yerinde yazar kasa olmadığı ve 2 iş yerinde 4 şahsın sigortasız çalıştığı tespit edildi. Bu olaylarla ilgili gerekli idari işlemler yapıldı.

Manşetler

Göçmen kaçakçısı 2 organizatöre 401 bin TL ceza
Hassa’da bahçe yangını
Kayıp olarak aranan gencin kazada hayatını kaybettiği ortaya çıktı
Mersin’de üst aramasında polislere direnen şahıslar ile polisler arasında arbede
ANSET soruşturmasında 5 tutuklama
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu
"ÇATI KATI" SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR!
ANSET soruşturmasında 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Park halindeki nakliye kamyonunda motor yangını
Araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti