Hatay’da sağanak etkili oldu: Yollar göle döndü, otelin oto parkını su bastı

Hatay'da etkili olan sağanak yağışla birlikte Reyhanlı ilçesinde yollar göle döndü, bir otel otoparkındaki araçlar su içerisinde kaldı.

Hatay'da etkili olan sağanak yağışla birlikte Reyhanlı ilçesinde yollar göle döndü, bir otel otoparkındaki araçlar su içerisinde kaldı.

Meteorolojinin şiddetli yağış uyarısında bulunduğu Hatay'da öğle saatlerinden itibaren sağanak yağış etkili oldu. Yağışlı hava il genelinde etkisini hissettirirken Reyhanlı ilçesinde yollar göle döndü ve iş yerlerini su bastı. Yola göle dönen caddelerde araçlar güçlükle ilerlerken vatandaşların iş yerleri zarar gördü. İlçede bulunan otelin otoparkı su altında kaldı ve park halindeki araçlar su içerisinde kaldı.

Manşetler

Isparta’da aranan 31 şahıs yakalandı
Mersin’de yola akan mazot zincirleme kazaya neden oldu, 4 araç birbirine girdi
Tartışmalı güreşler olaylı başladı
Tarsus’ta ehliyetinin süresi dolan sürücülere yönelik denetim
Adana’da Çakıt Çayı’nda mahsur kalan vatandaş itfaiye ve jandarma ekiplerince kurtarıldı
Antalya’da termometreler 41 dereceyi gösterdi, hissedilen sıcaklık bunalttı
Mermer ocağındaki şantiye barakasında çıkan yangında 1 işçi hayatını kaybetti
Annesine sinirlendi kendini eve kapatıp yakmaya çalıştı, mahallede korku ve öfke dolu anlar
Adana’nın Feke ilçesinde yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Muhittin Böcek’ten cezaevinde ek ifade: "Ekrem İmamoğlu benden 15 milyon Euro istedi, 5 milyonu havala sistemiyle gönderdim"