Hatay’da Tofaş çalan 2 hırsız tutuklandı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde otomobil çalan 2 şüpheli yakalanarak, tutuklandı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde otomobil çalan 2 şüpheli yakalanarak, tutuklandı. Bulunan çalıntı otomobil ise sahibine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilçeye bağlı Kocatepe Mahallesinde geçen hafta Tofaş Fiat marka otomobilin çalınıdığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan çalışmada olayının şüphelilerinin M.Ç. ile B.E. olduğu tespit edilerek gözaltına alındı. Oto hırsızlığı ve yağma olayının şüphelileri olarak yakalanan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Suça konu otomobil ise bulunarak sahibine teslim edildi.

Manşetler

Bıçakladığı eski eşine cezaevinden torunuyla ölüm tehdidi gönderdi
Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı