Hatay’da toplu taşıma araçlarında klima denetimi

Hatay'da havaların ısınmasıyla birlikte toplu ulaşım araçlarında ihtiyaç haine gelen klimalar zabıta ekipleri tarafından denetlendi.

Hatay'da havaların ısınmasıyla birlikte toplu ulaşım araçlarında ihtiyaç haine gelen klimalar zabıta ekipleri tarafından denetlendi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), vatandaşların toplu ulaşım araçlarında daha konforlu ve güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla il genelinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, toplu taşıma araçlarında klima kullanımı, araç temizliği, ayakta yolcu taşıma ve taşımacılıkta uygunluk belgeleri konularında kontroller yapıldı.

Kontroller sırasında kurallara uymayan sürücülere, gerekli uyarılar yapılıp yasal işlemler uygulandı.

Zabıta Dairesi yetkilileri, vatandaşların konforlu ve güvenli bir ulaşım hizmeti alabilmesi için denetimlerin düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

Manşetler

Eşiyle tartışıp camdan atladığı iddia edilen 5 çocuk babası hayatını kaybetti
İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü