Hatay’da yangına 16 ilden gelen ekipler müdahale ediyor

Hatay'da yaşanan yangında 24 saat geride kalırken, alevlere 16 ilden gelen ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürüyor.

Hatay'da yaşanan yangında 24 saat geride kalırken, alevlere 16 ilden gelen ekipler havadan ve karadan müdahaleyi sürdürüyor.

Antakya ilçesine bağlı Karaali Mahallesi'nde ormanlık alanda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek geniş bir alana yayıldı. Ekiplerin ivedilikle kısa sürede müdahaleye başladığı yangında mücadele karadan ve havadan devam etti. Kuvvetli rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangın 24 saat geride kalırken, alevler Alahan Mahallesi'nde ormanlık alanda etkisi sürdürüyor. Yangına destek için; Gaziantep, Osmaniye, Kilis, Konya, Sivas, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Niğde, Batman, Malatya, Adıyaman, Bingöl, Erzincan, Diyarbakır, Erzurum ve Konya'dan 48 araç ve 121 personel geldi. Yangına müdahalede toplamda 674 araç ve 1927 personel görev alıyor.

Gözü yaşlı mahalle sakini Merve Güler, yangının sönmesini istediğini dile getirdi.

Manşetler

Trafikte bıçakla dehşet yaşatan baba-oğula 363 bin TL ceza
Adana’da evin duvarına çarpan otomobil takla attı: 1 yaralı
Osmaniye’de otomobil köprüden uçtu: 1 yaralı
Kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti
Freni boşalan hafif ticari araç ağaca çarptı: 1 yaralı
Trafikte dehşet: Tırdaki yolcu bıçakla saldırdı
Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme