Hatay’da yer yarıldı, iş makinesi içine düştü

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bina yıkımı için getirilen iş makinesi çöken çukura düşerek devrilirken, sürücü yara almadan kurtuldu.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bina yıkımı için getirilen iş makinesi çöken çukura düşerek devrilirken, sürücü yara almadan kurtuldu.

6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında yıkım çalışması sürdürülen Dörtyol ilçesi Numuneevler Mahallesi'nde Çağlayan Sokak'taki 5 katlı apartmanın yıkımını gerçekleştirmek için ekipler çalışma başlattı.

Yıkımı yapmak için getirilen iş makinesi bina arka bahçesinde çalıştığı esnada aniden çöken çukura düşerek devrildi.

Herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazada iş makinesi sürücüsü adeta yarılan toprağın içine düşen aracından kendi imkanları ile çıktı.

Oluşan çukura düşerek yan yatan iş makinesini kurtarmak için alanda çalışma başlatıldı.

Manşetler

Osmaniye’de motosiklet kazası kamerada
Trafikteki yumruklu saldırı: Şüpheli olay tarihinde tutuklandı
Kamyonun çarptığı 6 yaşındaki bisikletli çocuk hayatını kaybetti
Trafikte tartıştığı sürücüye yumruk attı, o anlar kamerada
Tırla çarpışan Tofaş ikiye bölündü
Otobüste kavga: Şoför ve kadın yolcu birbirlerine saldırdı
Isparta’da otomobille motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Bina yıkımı sırasında bitişik bina zarar gördü, facia ucuz atlatıldı
Kavşak sisteminde çarpışan iki motosikletin sürücüleri yaralandı
Eski kız arkadaşının evinin önünde bıçaklanarak öldürülen gencin davada KGYS kayıtları yeniden incelenecek