Hatay’da YPG/PKK operasyonunda yakalanan 3 kişi adliyeye sevk edildi

Hatay'ın Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinde terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü adliyeye sevk edildi.

Hatay'ın Kırıkhan ve Reyhanlı ilçelerinde terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan 4 zanlıdan 3'ü adliyeye sevk edildi.

İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince terör örgütü mensuplarının tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmasında Kırıkhan ve Reyhanlı'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden K.M. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan biri kadın Suriye uyruklu Z.M., A.N. ve U.S. Kırıkhan Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Manşetler

Teravih namazına giderken kazada hayatını kaybetti, kaza anı kamerada
Gazipaşa’da Ramazan denetimleri aralıksız sürüyor
Burdur’da çok sayıda ruhsatsız silah ve mühimmat ele geçirildi
Burdur’da 535 firma ve 10 bin 753 ürün denetlendi: 675 bin 410 lira ceza uygulandı
Mersin’de 685 litre sahte içki ele geçirildi
Kamyonun uçurumdan yuvarlandığı anlar kameraya yansıdı
Gazipaşa’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Minibüsün, park halindeki minibüse çarptığı kazada 2 kişi yaralandı o anlar kamerada
Mersin’de ihlal tespit edilen bar, gece kulübü ve kafelere 2 milyon 682 bin TL ceza
Payas’ta marangoz atölyesinde yangın