Hatay’da zabıta trafik güvenliği için görevde

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde vatandaşlara trafik güvenliği ile ilgili bilinçlendirici broşür dağıttı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, il genelinde vatandaşlara trafik güvenliği ile ilgili bilinçlendirici broşür dağıttı.

Zabıta Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüklerine bağlı ekipler, trafik güvenliği ve tedbirler ile ilgili taksiler, toplu taşıma ve servis araçları şoförlerine broşür dağıtarak onları uyardı.

Büyükşehir ekipleri, sürücülere trafik kurallarına uyulmasının önemini ve yolculara karşı iyi tutum ve davranış sergilemek konusundaki yükümlülüklerini hatırlattı.

Ekipler, can ve mal güvenliği için uyulması gereken trafik kuralları hakkında uyarıda bulunarak sürücüleri bilinçlendirdi.

Manşetler

Kaldığı pansiyon odasında ölü olarak bulundu
Isparta - Antalya karayolundaki kazalarda son 4 ayda 18 kişi öldü 19 kişi yaralandı
İçi ve etrafı çöplerle dolu metruk bina yangını mahalleliyi tedirgin etti
Antalya’da depoya inmek isterken düşen genç yaralandı
Burdur’daki kazada hayatını kaybeden tarım işçileri toprağa verildi
Mersin’de kayıp gencin aranmasına 6. günde de devam edildi
Finike-Kumluca yolunda kaza: 1 ölü, 5 yaralı
Demre Kaleköy’de rahatsızlanan kişi, sahil güvenlik botuyla tahliye edildi
Burdur’da 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada aileler cenazelerini gözyaşlarıyla teslim aldı
Belediye boşaltıyor, o dolduruyor: Daha önce 2 operasyonda 16 kamyon çöp çıkan evden 4 kamyon daha çöp çıktı