Hatay’daki antrepo yangınını söndürme çalışmaları sürüyor

Hatay'ın Arsuz ilçesindeki bir antrepoda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Hatay'ın Arsuz ilçesindeki bir antrepoda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Nardüzü Mahallesi'ndeki gümrük mallarının bulunduğu antrepoda sabahın erken saatlerinde yangın çıktı. Antrepodan yükselen dumanı görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yaklaşık 15 araç ve 1 helikopterle antrepoyu saran alevleri söndürmek için çalışma başlattı.

Antrepo çalışanlarının üzgün bakışları içerisinde izledikleri yangının çevredeki işletmelere sıçramaması için itfaiye yoğun çalışma yapıyor. Dron ile görüntülenen yangında plastik hammadde pamuk ve kereste dolu üç ayrı depoda yangın devam ediyor.

Yangında yükselen duman, kilometrelerce uzaklıktan görülüyor. Ekiplerin havadan ve karadan yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Manşetler

Kepez’de yol ve kaldırımları işgal eden 18 işletmeye ceza
Burdur’da bir kişi uzman çavuşun silahıyla hayatını kaybetti
Modifiye tutkunları Kozan’da buluştu
Otobanda motosikletin üzerine yatarak şov yapan sürücüye 63 bin TL ceza
Adana’da 254 suç ve 25 yıl hapisle aranan firari hükümlü yakalandı
Adana’da torbacılara şafak operasyonu: 18 tutuklama
Alkollüyken kaza yapan aday sürücünün ehliyeti ikinci kez iptal edildi
Hatay’da apartmandan 1 milyon 800 bin TL’lik altın çalan hırsız polis takibiyle yakalandı
Su kanalına düşen inek itfaiyenin 1 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı
Samandağ’da asayiş operasyonu; 1 tutuklama