Hatay’ın ihya ve inşa süreci Ankara’da ele alındı

Hatay'da ihya ve inşa süreci kapsamında yürütülen çalışmalar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte ele alındı.

Hatay'da ihya ve inşa süreci kapsamında yürütülen çalışmalar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile birlikte ele alındı.

Asrın felaketinde yerle bir olan Hatay'ın yeniden inşa süreci için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı kısa sürede çalışmalara başlamıştı. Kentin dört bir yanında devam eden inşaat çalışmaları ve teslim edilen konutlar vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ve beraberindekiler Bakan Murat Kurum'u ziyaret etti. Ziyarette; Hatay'ın yeniden ihya, inşa ve imar süreci kapsamında yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Manşetler

Dalgıç polisin dakikalarca süren mücadelesi sonuç verdi: Kalbi duran 8 yaşındaki çocuk hayata döndü
Burdur’da abartı egzoz kullanılan 2 araç trafikten men edildi
Manavgat’ta rafting yapmaya giden 52 yerli turist gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurdu
Gazipaşa açıklarında kaçak sigara ürünleri ele geçirildi
Suç makinesi çaldığı altınları kuyumcuya satarken yakayı ele verdi
Gece kulübünden kovuldu, intikam için geldiği iş yerinde polis memurunu vurdu
Öncü eşliğinde ticari taksiyle göçmen kaçırırken polise yakalandılar
Mersin’de 6 dekar bahçe yangında zarar gördü
Tofaş alevlere teslim oldu
Defne’de korkutan konteyner yangını