Hataylı depremzede öğrenciler kendilerine sahip çıkan emekli polisi unutmadı

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde emekli polis Ahmet Barazi'yi depremde sahip çıktığı Kırıkhanlı öğrencilerin ziyareti sırasında duygusal anlar yaşandı.

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde emekli polis Ahmet Barazi'yi depremde sahip çıktığı Kırıkhanlı öğrencilerin ziyareti sırasında duygusal anlar yaşandı.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde en çok yıkım Hatay'da meydana geldi. Kırıkhan ilçesinde de birçok ev yıkıldı. Kırıkhan'da yıllarca görev yapıp emekli olduktan sonra memleketi Kozan'a yerleşen Ahmet Barazi de depremde zor durumda kalan öğrencilerini Kozan'da aylarca ağırlamıştı. Barazi'nin ağırladığı öğrenciler ona sürpriz yaparak Kozan'a geldi. Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandı.

Barazi, "Şu an çok duyguluyum. 17 yıl önce burada görev yaptım, depremde birbirimizi hiç bırakmadık ve bugün öğrencilerimiz ile buraya gelmek benim için çok duygu dolu. Ev sahipliği yapan herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Manşetler

Babanın en ağır yükü: Kızı ve 5 torununun cenazesini gözyaşlarıyla teslim aldı
Burdur’da iki genci bıçaklayan 17 yaşındaki şüpheli tutuklandı
Kazada hayatını kaybeden nişanlı çift yan yana toprağa verildi
Burdur’da otogarda emniyet kemeri kullanımı hakkında bilgilendirme
Isparta’da bir haftalık denetimlerde 28 aranan şahıs yakalandı
Kayıp olarak aranan 29 yaşındaki öğretmen adayının ırmakta cansız bedeni bulundu
Heyelan sonrası yol çamura bulandı, offroad yarışlarını aratmayan görüntüler ortaya çıktı
Antakya’da canlı hayvan çalan şüpheli yakalandı
Kozan’da aranan 2 kişi tutuklandı
Dörtyol araçtan 100 bin lira para çalan şüpheli yakalandı