Hataylı öğrenci kaynak yapma yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Lisesi öğrencisi Selim Bulut, katıldığı i en iyi kaynak yapma yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Lisesi öğrencisi Selim Bulut, katıldığı i en iyi kaynak yapma yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye genelinden 38 okulun katılımıyla İstanbul'da düzenlenen beceri yarışmasına İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden katılan 11. sınıf öğrencisi Selim Bulut, yarışmada ilçesini temsil etti. Bulut, yaptığı başarılı kaynakla en iyi kaynak yapma yarışmasında Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmada üçüncü olarak büyük bir başarı elde eden Selim Bulut ve okulu, yarışmayı düzenleyen kuruluş tarafından birçok ödülle onurlandırıldı.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bir adet Kaynak Makinesi, okulda kullanılmak üzere iki makara kaynak teli hediye edildi. Yarışma sonrası Selim Bulut'a bir hediye de İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek tarafından takdim edildi. Kaymakamlık makamındaki ziyarete; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Haytaz, İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım katıldı.

Manşetler

Yeğeni tarafından öğretmenin öldürüldüğü saldırıda, silah seslerini duyup okula koşanlar yaşananları anlattı
Osmaniye Valisi Serdengeçti: "Öncelikle başımız sağ olsun, saldırıya uğrayan öğretmenimiz maalesef hayatını kaybetti"
Lisede korku dolu anlar: Silahla vurulan öğretmen öldü
Hassa’da ev ve ahır yandı
Hassa’da zeytinlik alan ve anız yangını geniş alana yayılmadan söndürüldü
Yolda gördüğü husumetlisini sokak ortasında silahla vuran şahsın o anları kamerada
Sokakta öldürüldü denmişti elleri ve kolları bağlanıp işkence ile öldürüldüğü ortaya çıktı
Bariyerlere çarpan kamyon alev alev yandı, sürücü yaralı kurtuldu
Kendi intihar teşebbüsünü ihbar edip polisle pazarlığa oturdu: "Polis gitmeden ben gitmiyorum"
Adana’da belediye otobüsü yağış sonrası oluşan çukura düştü