Hatayspor, Dele-Bashiru’yu Lazio’ya kiraladı

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Nijeryalı futbolcu Fisayo Dele-Bashiru'nun İtalya Serie A takımlarından Lazio'ya kiralandığını açıkladı.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Nijeryalı futbolcu Fisayo Dele-Bashiru'nun İtalya Serie A takımlarından Lazio'ya kiralandığını açıkladı.

Hatayspor, geçtiğimiz sezon takımın önemli oyuncularından olan Fisayo Dele-Bashiru için Lazio takımı ile geçici transferi konusunda anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Dele Bashiru'nun İtalya Serie A takımlarından Lazio'ya, mecburi satın alma şartı ile geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Dele Bashiru'ya emekleri için teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz" denildi.

23 yaşındaki oyuncu, ligde 36 maçta görev alırken 8 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

Manşetler

Kırıkhan’da kamyonet şarampole uçtu: 3 yaralı
9 suçtan aranan şüpheli kovalamacayla yakalandı
Cezaevi izninde silahlı paylaşım yapan şahıs yeniden cezaevine gönderildi
Kozan’da kayalıklardan düşen şahsı orman ekipleri kurtardı
Burdur’da orman yangını büyümeden söndürüldü
O anlar kamerada: Kurtulmak için kaçtı yerde sürüklenip araca bindirildi, onu yine bir kadın kurtardı
Isparta’da kontrolden çıkan tır devrildi
Mersin’de TV ünitelerine gizlenmiş 520 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Isparta’da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu: 421 sikke ele geçirildi
Alara Çayı’nda kaybolan genci arama çalışmaları 20’nci gününde sürüyor