Havaya ateş açtı, evinden mini cephanelik çıktı

Edirne'nin Keşan ilçesinde havaya ateş açıldığı ihbarını değerlendiren polis, şüpheli şahsı tüfeğiyle yakaladı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde havaya ateş açıldığı ihbarını değerlendiren polis, şüpheli şahsı tüfeğiyle yakaladı. Şahsın evinde çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Büyük Cami Mahallesi'nde silahla havaya ateş edildiği ihbarın alan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, belirtilen adrese giderek araştırma çalışmaları yaptı. Olayla ilgili şüphelinin S.O.K. olduğunu tespit eden polis, şahsı olayda kullanılan ruhsatsız yarı otomatik tüfek ile yakalayan ekipler, daha sonra şahsın adresinde arama yaptı.

Evde yapılan aramalarda, 4 adet boş fişek kutusu, 1 muşta, 1 adet bıçak, çeşitli çap ve markalarda toplan 222 adet mermi ve 54 adet fişek ele geçirdi.

Şüpheli S.O.K. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla gözaltına alındı.

Manşetler

Isparta’da otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
Kendilerini ’mali istihbarat yetkilisi’ olarak tanıtıp 6 milyon TL’lik vurgun yaptılar: 1 tutuklama
Takibe alınan bottan, KKTC’de hakkında arama kararı bulunan firari çıktı
Sulama kanalına düşen iki kardeş de hayatını kaybetti
Hiç tanımadığı adamı bıçakla yaraladı, polisi görünce ‘Game Over’ diyerek teslim oldu
Erzin’de otluk alanda çıkan yangında alevler traktöre sıçradı
Adana’da hırsızlık şüphelisi kadın yakalanınca sara nöbeti numarası yaptı
Osmaniye’de mısır tarlasında çıkan anız yangını söndürüldü
Kırıkhan’da samanlık yangını yaşandı
Antalya’da beton mikseri devrildi: 1 yaralı