Havaya ateş açtı, trafik polisi yakaladı

Adana'da 20 yaşındaki maganda, kaldırımda yürüdüğü sırada ruhsatsız tabancayla havaya defalarca ateş açtı.

Adana'da 20 yaşındaki maganda, kaldırımda yürüdüğü sırada ruhsatsız tabancayla havaya defalarca ateş açtı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı. Yakalanan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, dün Çukurova ilçesine bağlı 80. Yıl Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, H.Y. (20) ruhsatsız tabancayla havaya defalarca ateş açtı. Bölgede bulunan bir trafik polisi ise durumu fark etti. Polis, şahsı kısa sürede yakaladı. Şahsın havaya ateş açması ve yakalanma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Y. "genel güvenliği kasten tehlikeye sokmak" ve "6136 ruhsatsız silah taşıma" suçundan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Kuyuya düşen koyunlar zorlu operasyonla kurtarıldılar
Hassa’da otluk alandan alevler yükseldi
Sulama kanalına düşen keçisini kurtarmaya çalışırken hayatını kaybetti
Antalya’da 1 ay önce taşındıkları daire yangında küle döndü
Osmaniye’de tankerin lastiklerinden çıkan yangın zeytin bahçesine sıçradı
Antalya’da 3 katlı binanın zemin katında çıkan yangın korkuttu
Burdur’da minibüs tarlaya uçtu: 8 yaralı
Alevlere teslim olan traktörde yaşanan patlama kameraya yansıdı
Kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Fatma’dan iyi haber
Kayalıklardan düşen işçi yaralandı