Haydi Antalya sabah sporuna

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sağlıklı ve zinde yaşam için spor kültürünü geliştirmek adına vatandaşlara sabah sporu yaptırıyor.

Büyükşehir Belediyesi, spor yaparak sağlıklı bir hayat sürmek isteyen vatandaşları, profesyonel eğitmenler eşliğinde spora davet ediyor. Antalyalılar, Karaalioğlu Parkı ve Konyaaltı Sahili Beach Park’ta gerçekleştirilen sabah sporu etkinliği ile güne sporla başlıyor.

YEŞİLİN VE MAVİNİN BÜYÜSÜNDE SPOR

Sabah erken saatte temiz havayı değerlendirerek oksijen tazeleyen katılımcılar, aynı zamanda yeşilin ve mavinin büyülü ahengine tanıklık ediyor. Katılımcılar grup halinde egzersiz hareketleri ile başladıkları sabah sporuna yürüyüş, koşu, bisiklet gibi spor aktiviteleri ile devam edebiliyor. Sporun müzik eşliğinde yapılıyor olması da, katılımcılara sporla birlikte eğlenme imkânı da sunuyor.

HAFTADA ÜÇ GÜN

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Sabah Sporu Etkinliği’ Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri haftada üç gün 07.00-08.00 saatleri arasında Karaalioğlu Parkı ve Beach Park Tenis Kortu yanında gerçekleştiriliyor.

MAT VE LASTİKLERİNİZİ GETİRİN

Sabah sporuna katılacak kişilerin mat ve lastik gibi kişisel malzemelerini yanında getirmesi gerekiyor. Sabah sporunun Antalya’nın farklı noktalarında da düzenlenmesi için çalışma yapılıyor. Sabah sporuna katılmak isteyen vatandaşlar 321 24 70 numaralı telefondan bilgi alabilecek. Haber Merkezi

Manşetler

Evinin kapısında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti
Kaza yapan kamyonet su kanalında asılı kaldı: 1 yaralı
Osmaniye’de tır yağmurda savruldu
Kilometrelerce ters yönde ilerledi, kaza kıl payı atlatıldı
Mersin’de otomobil ile tır çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Burdur’da otomobil yoldan çıktı: 2 yaralı
Osmaniye’de kontrolden çıkan otomobil tarlaya devrildi: 1 yaralı
Yağışlı hava kazayı getirdi: Kontrolden çıkan tır karşı şeride geçti
11 yaşındaki Almina’nın son yolculuğunda annenin ağıtları yürek yaktı
Antalya’da sünger dolu depoda korkutan yangın