Hayırsever Vatandaştan Eğitime Destek

Aksekili hayırsever Vehbi Güleç adına yaptırılacak 3 derslikli anaokulu için Antalya Valiliği’nde imza töreni düzenlendi.

Antalya Valiliği'nde düzenlenen törene Vali Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Akseki Kaymakamı Muhammed Emin Nasır ve hayırsever Vehbi Güleç katıldı.

Akseki’nin Hacı İlyas Mahallesi’nde bulunan ‘Ali Hasan Coşkun Kardeşler İlkokulu’ bahçesine yaptırılacak olan 3 derslikli anaokuluna ‘Vehbi Güleç Anaokulu’ isminin verilmesine karşılık bağış yapıldı.

Hayırsever Güleç’i tebrik eden Vali Münir Karaloğlu, “Daha önce de eğitime katkıları olmuş, hayırseverimizin bugün Antalya'daki eğitime katkı ve yardımlarından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Konuşmaların ardından hazırlanan Bağış Protokolü imzalandı. Haber Merkezi

Manşetler

Cankurtaran kadın, öğretmen amcası tarafından darp edildi
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli yakalandı
Burdur’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 4 tutuklama
Yargıtay’ın bozduğu davada polis memuru yeniden yargılandı, adli kontrol şartıyla tahliye edildi
Yanan araca bahçe hortumu ve yangın tüpü ile müdahale ettiler
Uzaklaştırma kararını duyan yaşlı adam evi yakmaya çalıştı, karısı 10’uncu kez şikayetçi oldu
Antalya’da üç ilçede kaçak tütün operasyonu: 785 kilogram tütün ele geçirildi
Eşinin açtığı boşanma davası sonrası villasını ve aracını ateşe veren mimar hayatını kaybetti
Antik kente yakın zeytinlik alanda yangında 1,25 dönüm zarar gördü
Kahramanmaraş’ta 243 bin sentetik ecza ele geçirildi