HBB’den işitme engelli öğrencilere destek

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla işitme engelli öğrencilere destek oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla işitme engelli öğrencilere destek oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), sosyal belediyecilik anlayışıyla, il genelinde ihtiyaç sahiplerine yönelik çeşitli yardımlarına hız kesmeden devam ediyor.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, toplumun her kesiminden bireylere ulaşarak onların yaşam kalitelerini arttırmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

HBB, Antakya Ekinci Özel Eğitim Meslek Okulunda eğitim gören Hürriyet İşitme Engelliler Okulu öğrencilerine kumanya, kıyafet ve ayakkabı desteği verdi.

Büyükşehir yetkilileri; belediyecilik anlayışlarının sadece altyapı ve üstyapı hizmetleriyle sınırlı olmadığını, aynı zamanda toplumun her bireyine eşit hizmet sunduklarını iletti.

İşitme engelli öğrenciler, Türk işaret diliyle HBB Başkanı Mehmet Öntürk'e teşekkürlerini iletti.

Manşetler

Ehliyetsiz ve muayenesi geçmiş motosikletle kaza yaptı 42 bin lira ceza uygulandı
Antalya’da kaçak silah operasyonu
Otogarda kapsamlı denetim: "28 yıldır ilk kez bu kadar rahatız"
Tufanbeyli’de çıkan yangında ev ve ahır küle döndü
İtfaiyeci babanın oğlunu mesai arkadaşları kurtardı
Lüks dairedeki yangın ev sahibini ağlattı
Eve giren hırsızlar yaklaşık 600 bin lira değerindeki ziynet eşyasını çaldı
Tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi: 15 yaralı
Engelli evladı için biriktirdiği altınları dolandırıcılara verdi, polis buldu
Günlerdir kayıp olarak aranan şahsın cansız bedenini derede çoban buldu