Herkesin yüreği ağzına geldi, sürücünün refleksi küçük çocuğun hayatını kurtardı

Antalya'nın Serik ilçesinde yola fırlayan küçük çocuk, minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldu.

Antalya'nın Serik ilçesinde yola fırlayan küçük çocuk, minibüsün altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Herkesin yüreğini ağzına getiren o anlar güvenlik kamerasına yansırken, ne olduğunu anlamayan küçük çocuğun olay yerinden oynayarak ayrılması da görüntülere yansıdı.

Olay, Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi Mimar Adil Aydın Caddesi'nde yaşandı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde ismi öğrenilemeyen 7-8 yaşlarındaki çocuk, bir anda yola fırladı. Tam bu sırada çocuğu fark eden minibüs sürücüsü frene basarak aniden durdu. Sürücünün refleksiyle minibüs altında kalmaktan kıl payı kurtulan çocuk, ne olduğunu anlayamadı. Çevredekiler ve sürücünün yüreği ağzına gelirken, küçük çocuk olay yerinden oynayarak ayrıldı. Yaşananlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Manşetler

Fildişi Sahili’ne ticaret yapmaya giden şahıstan 20 gündür haber alınamıyor
Devlete ve polise hakaret eden yabancı uyruklu şüpheli adliyeye sevk edildi
Alkollü araç kullanmadığını savunup alkolmetreyi üflemeyi reddetti
Mersin’de jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Odun ateşinden sıçrayan kıvılcımlar yangına neden oldu
Sazan sarmalı yöntemiyle depremzedeyi ağına düşüremeyen dolandırıcı "Keşke depremde enkaz altında kalsaydınız" diye beddua etti
Kaza yapan motosiklet sürücüsü sinirini otomobilin camından çıkardı
Burdur’da ahırda çıkan yangın korkuttu
Genç kıza çarpıp öldüren sürücü 2.63 promil alkollü çıktı, "Alkollü değildim" dedi
Yaya geçidinden geçen yayaya motosiklet çarptı: 2 yaralı