Hırsız 3 kadından 1’i yakalanıp tutuklandı

Adana'da yüzlerini eşarpla gizleyip, girdikleri 3 ayrı evden altın bilezik ve ziynet eşyası çalan 3 kadın şüpheliden 1'i tutuklandı.

Adana'da yüzlerini eşarpla gizleyip, girdikleri 3 ayrı evden altın bilezik ve ziynet eşyası çalan 3 kadın şüpheliden 1'i tutuklandı. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'ne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, son 3 ayda yaşanan hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Ekipler, Yüreğir ve Seyhan ilçesindeki kapı kilidini kırıp, girdikleri 3 ayrı evden 6 burma bilezikle 7 ziynet eşyası çalan kişileri tespit etmek için yaklaşık 100 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Polis, olayları 3 kadın şüphelinin gerçekleştirdiğini, tanınmamak için yüzlerini eşarpla gizlediği belirledi.

Kimlikleri tespit edilen şüphelilerin yakalanması için belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda şüphelilerden İ.Ç. (28) yakalandı, diğer 2 şüpheliyse bulunamadı. Şüphelilerin hırsızlık suçundan çok sayıda suç kaydı olduğu belirtildi. Öte yandan emniyete götürülen İ.Ç.'nin, Gaziantep'te "Hırsızlık" suçundan arandığı belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Ç., çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Diğer 2 şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Manşetler

Hatay’da aşırı yağışların etkisiyle, göle dönen yollarda araçlar mahsur kaldı
Kahramanmaraş’ta mahsur kalan 8 dağcı kurtarıldı
Isparta’da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Ortaokul öğrencisi akranını saçından tutup yere yatırdı, kafasına ayağıyla bastı
Yayalara yol vermeyen sürücülere ceza kesildi
Antakya’da alevlere teslim olan ev kullanılmaz hale geldi
Burdur’da uyuşturucu ve yasa dışı bahisle mücadele toplantısı
Bisikletli vatandaşın cebinden paralar yola saçıldı, duyarlı esnaf toplayıp sahibini beklemeye başladı
Antalya’da denize açıldığı kano devrildi, suda 3 saat kurtarılmayı beklerken imdadına deniz polisi yetişti
İskenderun’da muhtarlar, huzurlu yaşam için jandarma ve emniyete teşekkür etti