Hırsız karganın ’balık’ ziyafeti güldürdü

Antalya'nın Alanya ilçesinde, sahilden olta atan bir kişinin tutup kovaya attığı balıkları habersizce alıp karnını doyuran karga izleyenleri güldürdü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde, sahilden olta atan bir kişinin tutup kovaya attığı balıkları habersizce alıp karnını doyuran karga izleyenleri güldürdü. Balık tutan Fatih Kargı: "Yakaladığım balıkları su dolu kovaya bırakıyordum ama balık artmıyordu" dedi.

Dün öğle saatlerinde Alanya'nın Kestel Mahallesi sahilinde ilginç bir olay yaşandı. Hobi olarak sahilde balık tutmaya giden Fatih Kargı, tuttuğu balıkları kovaya bıraktıktan sonra oltasını denize atarak balık tutmaya devam etti. Ancak Kargı, bir süre sonra kovada balıkların olmadığını görünce oldukça şaşırdı. Bir süre sonra ise karganın balıkları yediğini fark etti. Kargı, sosyal medyaya attığı video ile çok sayıda izlenme ve beğeni aldı.

Fatih Kargı " Eşimle beraber Alanya'da deniz sezonunu açtık. Ben balık tutmaya başladım. Yakaladığım balıkları su dolu kovaya bırakıyordum. Yakaladığım balıklarda bir artış yoktu. Öğrendim ki benim yakaladığım balıkları karga gelip gelip götürüyormuş" dedi.

Manşetler

Denetim yapan polislere selam vermek için aracıyla yanlarına gitti, 3.28 promil alkollü çıktı
Antalya’da 52 yerli tatilcinin zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurduğu olayda rafting şirketinin sahibi tutuklandı
Manavgat’ta kaçak alkol operasyonu: Yüzlerce litre ele geçirildi
Manavgat’ta tır ile kamyonetin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı
Osmaniye’de El-Kaide operasyonu: 1 tutuklama
Antalya’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 yaralı
Emniyet şeridinden gelip genç kıza çarptı, o anlar araç kamerasında
Adana’da tırda 1 milyon 800 bin uyuşturucu hap ele geçirildi
Manavgat’ta otomobil bahçeye uçtu
Kolundaki dövme 33 yıllık firari dolandırıcıyı yakalattı