Hırsızlık cezası olan firariden ilginç savunma: "Komiser beni hırsız zannetti"

Adana'da hırsızlık, uyuşturucu kullanmak ve polise direnmek gibi suçlardan toplam 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.

Adana'da hırsızlık, uyuşturucu kullanmak ve polise direnmek gibi suçlardan toplam 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı. "Komiser beni gaspçı ve hırsız zannetti" diyen şüphelinin hırsızlık suçundan da cezasının bulunması dikkat çekti.

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "basit yaralama", "hükümlü ve tutuklunun kaçması", "hırsızlık", "görevi yaptırmamak için direnme" ve "uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından hakkında toplam 19 yıl 15 gün hapis cezası bulunan L.D.'nin peşine düştü. Yapılan çalışmalar neticesinde firari hükünlünün Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'ndeki bir evde saklandığı belirlendi. Ekipler, eve yaptığı operasyonla L.D.'yi yakaladı. Evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tüfek, bu tüfeklere ait 17 kartuş, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca ve 3 kurusıkı fişek ele geçirildi. Yakalanan firari hükümlü "Komiser beni gaspçı ve hırsız zannetti" derken, şahsın hırsızlık suçundan da cezasının bulunması dikkat çekti.

Polis merkezine götürülen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı
Isparta’da 41 düzensiz göçmen yakalandı
Aksu’da uyuşturucu operasyonu
Yüzünden vurulan Melek’in cenazesi toprağa verildi
Bariyerlere çarpan Tofaş marka otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı
Yüzünden vurulan 12 yaşındaki Melek’in cenazesi adli tıptan alındı
Kahramanmaraş’ta bebeğe şiddet uygulayan hemşireye 5 yıl 10 ay hapis