Hırsızlık cezası olan firariden ilginç savunma: "Komiser beni hırsız zannetti"

Adana'da hırsızlık, uyuşturucu kullanmak ve polise direnmek gibi suçlardan toplam 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı.

Adana'da hırsızlık, uyuşturucu kullanmak ve polise direnmek gibi suçlardan toplam 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari yakalandı. "Komiser beni gaspçı ve hırsız zannetti" diyen şüphelinin hırsızlık suçundan da cezasının bulunması dikkat çekti.

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "basit yaralama", "hükümlü ve tutuklunun kaçması", "hırsızlık", "görevi yaptırmamak için direnme" ve "uyuşturucu madde kullanmak" suçlarından hakkında toplam 19 yıl 15 gün hapis cezası bulunan L.D.'nin peşine düştü. Yapılan çalışmalar neticesinde firari hükünlünün Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'ndeki bir evde saklandığı belirlendi. Ekipler, eve yaptığı operasyonla L.D.'yi yakaladı. Evde yapılan aramada 2 ruhsatsız tüfek, bu tüfeklere ait 17 kartuş, 1 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca ve 3 kurusıkı fişek ele geçirildi. Yakalanan firari hükümlü "Komiser beni gaspçı ve hırsız zannetti" derken, şahsın hırsızlık suçundan da cezasının bulunması dikkat çekti.

Polis merkezine götürülen hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Manşetler

Cinayetle biten aile içi kavgayla ilgili polis kardeş tutuklandı
Market tartışmasında cinayete kurban giden 19 yaşındaki gencin cenazesi morgdan alındı
Akseki-Manavgat Karayolunda hafif ticari araç şarampole devrildi: 1’i ağır 6 yaralı
Adana’da atlara eziyet iddiası: 2 kişi gözaltına alındı
Antalya’da anne ve 5 çocuğunun ölümüne neden olan yangında acı detay: "Yarın bayram, erken yatalım"
Manavgat’ta jandarmadan deniz ve ırmakta bayram mesaisi
Savaşı andıran mahalle kavgasında ölenlerden ikisinin baba ve oğul olduğu ortaya çıktı
Burdur’daki 5 kişinin yaralandığı kavgada 2 tutuklama
Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
İskenderun’da bahis oynayanlara suçüstü; 3 gözaltı