Hırsızlık şüphelisi sigara barkodundan yakalandı

Mersin'de işten ayrıldığı petrol istasyonundan 430 bin lira para ve 10 karton sigara çalan şüpheli, içtiği sigara barkodundan tespit edilerek yakalandı.

Mersin'de işten ayrıldığı petrol istasyonundan 430 bin lira para ve 10 karton sigara çalan şüpheli, içtiği sigara barkodundan tespit edilerek yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Silifke ilçesinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonundan 430 bin lira para ve 10 karton sigara çalınması olayıyla ilgili çalışma başlatan ekipler, şüpheli olarak tespit edilen iş yerinin eski çalışanı M.A.'yı takibe aldı. Soruşturmayı derinleştiren ekipler, şüphelinin kullandığı sigara ile akaryakıt istasyonundan çalınan sigaraların barkod numaraların aynı olduğunu belirledi.

Elde edilen deliller doğrultusunda Silifke Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüpheli M.A. gözaltına alınırken, şüpheliye ait ahırda yapılan aramada akaryakıt istasyonundan çalınan 430 bin lira para ve 10 karton sigara ele geçirildi.

Jandarmadaki ifadesinde para ve sigaraları çaldığını itiraf ettiği belirtilen zanlı, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Mersin’de denizde 2 erkek cesedi bulundu
Kural tanımaz motosiklet sürücülerine 498 bin TL ceza
Montuyla ayakkabısını çıkarıp kot ve atletle denize giren genç boğuldu
Galatasaray’ın kutlamalarında taraftarı bıçaklayan şüpheli 24 saat geçmeden yakalandı
Tır rampaya çarptı, fırlayan mermerler minibüsü parçaladı: 1 ölü, 3 yaralı
Çöpte bulduğu bayrağı alıp temizleyen ve kamyonuna asan Kepez Belediyesi çalışanına başkandan plaket
2 yaşındaki çocuk babasının kullandığı aracın altında kaldı
Kumluca’da 800 litre kaçak alkol ele geçirildi
Operatör enkaz altında kaldı: 1 yaralı
Sahte vekâletle 770 milyon liralık vurguna suçüstü