Husumetlisini çorbacıda vuran baba ve oğul tutuklandı

Adana'da yol verme kavgası ve küfürleşme nedeniyle başlayan ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda baba ve oğul tutuklandı.

Adana'da yol verme kavgası ve küfürleşme nedeniyle başlayan ve iki kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayda baba ve oğul tutuklandı.

Kozan'da 17 Mayıs günü sabah saatlerinde Üstün Sokak'ta Ö.S. isimli kişi, çorbacı dükkanının önünde silahla saldırıya uğradı. Saldırıda Ö.S.'nin yanı sıra çorbacıda çalışan A.S. isimli kişi de yaralandı. Polis olaydan sonra yaptığı çalışmada saldırıyı gerçekleştiren kişilerin S.S., N.S. ve M.C.S. olduğunu tespit etti. Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı operasyonda şüphelileri yakaladı. Şüphelilerden S.S. ve N.S.'nin baba oğul olduğu öğrenildi. Kozan Adliyesine getirilen şüphelilerden baba oğul tutuklandı, olayın diğer şüphelisi M.C.S. ise serbest kaldı.

Baba ve oğlun geçmişte Ö.S. ile trafikte yol verme yüzünden kavga ettiği, olayın bu nedenle meydana geldiği öğrenildi.

Manşetler

Mersin’de üst aramasında polislere direnen şahıslar ile polisler arasında arbede
ANSET soruşturmasında 5 tutuklama
Sulama kanalına giren çocuk boğuldu
"ÇATI KATI" SEYİRCİSİYLE BULUŞUYOR!
ANSET soruşturmasında 7 şüpheli adliyeye sevk edildi
Park halindeki nakliye kamyonunda motor yangını
Araçların motoruna giren kedi, itfaiyeyi seferber etti
Seraların arasında park halindeki otomobil alev alev yandı
Serik’te gecekondu yangını
Vatandaşlara usulsüz sağlık raporu aldırarak kamuyu 200 milyon TL zarara uğratan örgüte operasyon