Huzur uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 18 kişi yakalandı

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından yapılan huzur uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs ve 2 yakalama kaydı bulunan araç yakalandı.

Antalya'da jandarma ekipleri tarafından yapılan huzur uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 18 şahıs ve 2 yakalama kaydı bulunan araç yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen "Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Türkiye Huzur ve Güven Uygulaması" 162 ekip, 495 personel ile 193 uygulama noktasında gerçekleştirildi.

Faaliyette 7 bin 156 Türk vatandaşı ve 254 yabancı uyruklu şahıs olmak üzere toplam 7 bin 410 şahsın sorgusu yapıldı. Sorgu neticesinde çeşitli suçlardan aranan 18 Türk vatandaşı ve 2 yakalama kaydı bulunan araç yakalandı.

6458 Sayılı Yabancılar ve Uluslararası Koruma Kanuna Muhalefet (İkamet yerini terk etme ) suçundan 53 Suriye uyruklu şahsa Geçici Koruma Kimlik Belgelerinde belirtilen ikamet etikleri illere gitmeleri hususunda tebligat yapıldı.

Yapılan trafik kontrollerinde 13 sürücüye toplamda 4 bin 627 TL cezai işlem uygulanarak, 102 metruk bina ve 131 umuma açık yerin kontrolü yapıldı.

Manşetler

Cenaze aracını "Özgür bunu bize nasıl yaptın" diyerek yolladı
Evinin bahçesinde define arayan şahıs, 40 metre derinlik ve 3 metre genişlikte kuyu açtı
Köprüden düşerek akıntıya kapılan çocuk hayatını kaybetti
Mersin’de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 555 kişi yakalandı
Anestezi teknikeri hastanenin otoparkında ölü bulundu
Yanındaki kadını öldürüp aynı silahla intihar etti
Adana’da dereye devrilen kamyonetin sürücüsü hayatını kaybetti
Adana’da öğrenci servisi şarampole devrildi: 2’si ağır 9 yaralı
Kahramanmaraş’ta zabıtadan Ramazan denetimi
17 aylık bebeğe çarparak ölümüne neden olan sürücü ehliyetsiz çıktı