İçinde emanet para olan cüzdanını kaybeden kadın cüzdanını bulan 3 gence çağrıda bulundu

Hatay'da bir kadın, çarşıda çantasından su şişesini alırken içinde 200 sterlin ve yaklaşık 5 bin TL olan cüzdanını düşürdü.

Hatay'da bir kadın, çarşıda çantasından su şişesini alırken içinde 200 sterlin ve yaklaşık 5 bin TL olan cüzdanını düşürdü. 3 gencin yerde buldukları cüzdanı alıp uzaklaştığı anlar kameraya yansırken, kadın gençlere cüzdandaki emanet paranın geri getirilmesi çağrısında bulundu.

Antakya ilçesi Haraparası Mahallesi'nde alışveriş için çarşıya giden Hatice Yeter, çarşıda alışveriş yaptıktan sonra eve dönerken su içmek istedi. Su şişesini alırken cüzdanı yere düşen Yeter, fark etmeyerek yoluna devam etti. Cüzdanının olmadığını görünce büyük şok yaşayan Yeter, su şişesini düşürdüğü yere giderek yerlere baktıktan sonra dükkanlara sordu ama bulamadı. Dükkanlardaki kamera görüntülerini izleyen Yeter, cüzdanını yere düşürdükten sonra karşıdan gelen 3 gencin cüzdanı yerden alıp uzaklaştığını gördü. Yeter, karakola giderek 3 genç hakkında şikayette bulundu.

"Cüzdanımı alan gençler sevinirken ben burada üzülüyorum"

Cüzdanı alan gençlerin sevindiğini ama kendisinin üzüldüğünü ifade eden Hatice Yeter, "Yürüyüş için çarşıya gittim. Eve dönerken susadığım için çantamdan su çıkarttım. Su şişesi elimden düştüğünde geri aldıktan sonra çantayı geri örtmedim. Suyu koymak için çantayı kaldırdığım sırada cüzdan düşmüş ama görmedim. Yoluma devam ederken tekrar su içmek çantaya bakınca cüzdanım yoktu. Hemen aklıma geldi ve geriye döndüm. Dükkanlara sordum ve sonra kameralara baktım. Kameralara baktığımda ben gelirken tam kuyumcunun karşısında çantamdan cüzdanım düşmüş ve yürüyüp gitmişim. Görüntülerde 3 gencin geldiğini hiç fark etmedim ama gençler cüzdanı aldıklarında seviniyorlar. Ben üzülürken onlar orada sevinmişler. Karakola gittik ve şikayette bulunduk" dedi.

"Benim para giderse gitsin ama emanet parayı getirsinler"

Yolda düşürdüğü cüzdanında 200 sterlin ve 5 bin TL olduğunu ifade eden Yeter, "Çarşıda benim işim vardı. Arkadaşım 200 sterlini bozdurmak için bana verdi. Ben de elimden geldiğince rahatsız olan arkadaşıma yardım ediyorum. O gün de kırmadım, parayı alıp gittim. Emanet para olduğu için beni çok üzdü. Cüzdanda 200 sterlin ve yaklaşık 5 bin TL para vardı. Yabancı para benim değildi, nakit olan benimdi. Yabancı para emanetti ve onun için üzülüyorum. Başka bir şeyim yok. Benimki giderse gitsin artık ama emanet parayı getirsinler. Gençler kendi gönlünüzle getirin. Ben şikayetçi olmayacağım. Benden özür dileyin ve şikayetimi geri alacağım. Lütfen rica ediyorum" ifadelerini kullandı.

Manşetler

Denize dinamit atarak balık katliamı yapan şahıslar yakayı ele verdi
Otomobilin arkasında pusuya yatan çocuk hırsız ile gözcüsü, depremde ailesini ve kolunu kaybeden gencin motosikletini çaldı
Antalya Balıkçı Barınağı’nda yangın: 20’den fazla tekne küle döndü
Adana polisinden sıkı denetim: 140 sürücüye 3 milyon 924 bin TL ceza
Mersin’de uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı
Geri manevra yaptığı araçla 1,5 yaşındaki oğlunun ölümüne sebep oldu
Ağaçlık alanda çıkan yangın mahalleyi sardı: Evinin yanışını yaşlı gözlerle izledi
Yıldırım düştü, 2 farklı noktada yangın çıktı
Manavgat’ta tarım arazisinde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş Ahır Dağı’ndaki orman yangınına müdahale sürüyor