İçki içmesine müsaade etmeyen kuruyemişçinin dükkanına tüfekle ateş açtı

Adana'da bir şahıs, dükkanın önünde içki içmesine müsaade etmeyen kuruyemişçinin iş yerine uzun namlulu tüfekle ateş açtı.

Adana'da bir şahıs, dükkanın önünde içki içmesine müsaade etmeyen kuruyemişçinin iş yerine uzun namlulu tüfekle ateş açtı.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Ahmet Sapmaz Bulvarı'ndaki bir kuruyemişçide meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir şahıs kuruyemişçiye gelip içki aldı. Daha sonra içkiyi dükkanın önündeki masada içmeye kalkan şahıs, kuruyemişçinin uyarısıyla bölgeden uzaklaştırıldı. Aracına giden şahıs, uzun namlulu tüfeğini alıp geri gelerek, kuruyemişçiye ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlar kuruyemişçinin camına isabet ederken, o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan olmazken, kuruyemişçide maddi hasar oluştu. Ekipler, tüfekli saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Manşetler

Otomobil 200 metrelik uçuruma yuvarlandı: 27 yaşındaki genç kadın hayatını kaybetti
Alanya’da motosiklet park halindeki araca çarptı: 1 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan silahlı saldırıya 2 tutuklama
Antalya’da otomobiller çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
Hayatını kaybeden babasının hediyesini kaybetti, bulununca sözleri duygulandırdı
Yaşlı kadın balkondan düşerek hayatını kaybetti
Öğretmen Ayla Kara’nın ailesinden, okula saldıran öğrencinin ailesine 5 milyon 100 bin liralık tazminat davası
Isparta’da tırla çarpışan Fiat Tofaş araç hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da cinayetle sonuçlanan otomobile silahlı saldırıya olayına 3 gözaltı
Denizde boğulan 16 yaşındaki çocuk, son yolcuğuna uğurlandı