İCRA MÜDÜRÜ PARALARLA KAÇTI

ANTALYA ADLİYESİNDE İCRA MÜDÜRÜ PARALARLA KAÇTI

Antalya Adliyesinde 1. İcra müdürü H.Ç.’nin icra müdürlüğü kasasında bulunan ve şu ana kadar tespit edilebilen yaklaşık 13 milyon lirayla kaçtığı ortaya çıktı.

Bir alış veriş merkezinde baharatçı ve kahve satan dükkan işlettiği iddia edilen H.Ç.’nin dolandırıldığı ve dükkanını kapatmasına rağmen zor durumda olduğu öğrenildi.

Eşi Azerbaycan uyruklu olan H.Ç.’nin bu durumdan çok etkilendiği, oldukça zayıfladığı ve intihar edecek duruma geldiği belirtildi.

Dün kasayı kapattıktan sonra emanette bulunan paraları kendi hesabına geçirdiği iddia edilen H.Ç.’nin bu gün öğleye kadar işe gelmeyince aranması ve cevap vermemesi üzerine savcılığın başlattığı arama sonrasında olay ortaya çıktı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı olaya derhal el koyarak 1. İcra müdürlüğ3ündeki tüm işlemleri durdurdu ve kasa sayımı yaptı. Şu ana kadar yaklaşık 13 milyon zimmetine para geçirdiği tespit edilen H.Ç.’nin yakalanması için çalışma başlatılırken, müdürlükteki tüm personelin ifadeleri alındı.

Savcılık ve polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken H.Ç.’nin eşinin memleketi olan Azerbaycan’a gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Manşetler

Vali Toros: "Kararlı, caydırıcı ve kesintisiz bir mücadele ile suçlulara nefes aldırmayacağız"
Osmaniye’de 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza görüntülendi
Suda mahsur kalan araçtaki 2 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı
Alanya’da yerleşim alanına yakın bölgede kurt görüntülendi
Ormanı yakan sanığa en az 10 yıl hapis istemiyle dava açıldı
Yalvaç’ta 456 kişi ve 206 araç denetlendi, 4 araç trafikten men edildi
Kundakçı komşuya 4 yıl 2 ay hapis
Hafif ticari aracın çarptığı yaya yola savruldu, kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı
Taksi ile çarpışan motosikletli gençler metrelerce sürüklendi
Adana’daki suç örgütlerine silah getiren 2 şüpheli tutuklandı: 53 tabanca ele geçirildi