İki servis aracı çarpıştı, biri iş yerine daldı

Antalya'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 servis aracı çarpıştı.

Antalya'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 2 servis aracı çarpıştı. Araçlardan birisi yol kenarındaki iş yerine çarparak durabildi. O anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Kızılırmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinde bulunan yaya geçidinde yavaşlayan servis aracına arkadan gelmekte olan plaka ve sürücüsü öğrenilemeyen başka bir servis aracı çarptı. Çarpmanın şiddetiyle iki araçta savrulurken araçlardan birisi orta refüje diğeri ise yol kenarındaki bir işyerine çarparak durabildi. 112 Acil çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sürücünün yardımına vatandaşlar koştu

Yaralananın olmadığı kazada servis aracının işyerine çarptığı anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, yaya geçidinde yavaşlayan servis aracına arkadan gelen aracın çarpması, ardından iki aracında savrularak araçlardan birisinin işyerine çarptığı, araçta bulunan sürücünün yardımına çevredeki vatandaşların koştuğu anlar yer aldı. Öte yandan görüntülerde yaya geçidinde beklemekte olan bir elektrikli bisiklet sürücüsünün kazayı kıl payı atlattığı görüldü. Kaza nedeniyle iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

Manşetler

Eşiyle tartışıp camdan atladığı iddia edilen 5 çocuk babası hayatını kaybetti
İnşaat sahasında çökme: 3 işçi yaralandı, mahsur kalan 1 kişi kurtarıldı
Antalya’da belediye kazısında kemik parçaları bulundu
Antalya Valisi Şahin: "Otobüs kazasında rapor henüz çıkmadı"
Bucak’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Burdur’da ocak ayında 684 asayiş olayı meydana geldi
Burdur’da baca yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Karısını göğsünden bıçaklayarak öldüren zanlı: "Keşke böyle olmasaydı"
Kazaya müdahale trafik ekibinin uygulama yaptığını sandı, ters istikametten kaçarken kaza yaptı
Aksu’da sağanak, sel, hortum ve doludan 23 mahalle, 500 çiftçi zarar gördü