İkinci yarıya hazırlanıyorlar

Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig’de ikinci yarı hazırlarını Süleyman Evcilmen Spor Salonu’nda günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde 18.7 yaş ortalamasına sahip bir kadroyla mücadele eden ve ilk yarıyı 8 puanla 4’üncü sırada tamamlayan Muratpaşa Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Kondisyon ve ağırlık antrenmanıyla güne başlayan takım, ardından salonda antrenör Birol Ünsal yönetiminde ikinci yarının taktiği üzerine çalıyor. Antrenmanda oyuncular hırslarıyla dikkat çekiyor.

ZORLU HAFTA

Paşanın Melekleri, Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Mardin Büyükşehir Belediyesi Başakspor’la karşı karşıya gelecek. Maç, 12 Ocak Pazar saat 16.00’da başlayacak. Muratpaşa, ligde oynanan ilk maçı 33-25 kazanmıştı. Muratpaşa Belediyespor, pazar günü oynayacağı karşılaşmanın ardından 16 Ocak Perşembe Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçı için sahada olacak. Paşanın Melekleri, kendi evinde Üsküdar Belediyesi’ni konuk edecek. Türkiye Kupası mücadelesi saat 16.00’da başlayacak.

TEMELLER OTURUYOR

Antrenör Ünsal, takımın geçen yıl Türkiye Kupası’nın Antalya’da getirme başarısı gösterdiğini belirterek, “Hedefimiz bu yıl Türkiye Kupası’nı yine Antalya’ya 5’inci kez getirmek” dedi. Süper Lig’de ise ilk yarıyı istedikleri noktada kapatamadıklarını belirten Ünsal, “Daha iyi yerde olmamız gerekiyordu. Ama Muratpaşa Belediyesi, farklı hedefler ve oyun anlayışıyla hentbola devam etmeye çalışıyor. Bu anlayışımızın temelinin oturtmaya başladık. İnşallah daha genç oyuncularla başarılı bir ikinci yarı geçiririz” diye konuştu.

TAKIM HIRS KÜPÜ

Takım kaptanı Diğdem Hoşgör ise ligin ikinci yarısına güçlü ve şampiyonluğa odaklanmış bir takım olarak hazırlandıklarını söyledi. İlk yarıda, özellikle şampiyonluk yolundaki rakipleri karşısında iyi sonuçlar alamadıklarını belirten Hoşgör,  “Ama avantaj bizde. İkinci yarısı rakiplerimizi kendi sahamız ve seyircimiz önünde yenmek istiyoruz” dedi. Takımın önemli isimlerinden Kübra Sarıkaya ise Süper Lig’in en genç, dinamik ve hırslı takımının Muratpaşa olduğunu belirterek “Bu hırsımızı ikinci yarıyı herkese göstermek istiyoruz. Umarım bizim için iyi geçer” dedi. Haber Merkezi

Manşetler

Motosikletler çarpıştı, sürücülerden biri hayatını kaybetti: Kaza anı kamerada
Adana’da 8 kilo 316 gram metamfetamin ele geçirildi: 12 şüpheli tutuklandı
Burdur’da 3 bin 97 kullanımlık uyuşturucuyla yakalanan 2 şüpheli tutuklandı
Antalya’da 5 katlı binada yangın: Mahsur kalan 2’si çocuk 4 kişiyi itfaiye kurtardı
Trafikte tartışan iki sürücü, 180 bin liralık cezayı yememek için araçlarından inmedi
Yoldan geçen araçların önüne atladı, polis ekiplerine zor anlar yaşattı
Antalya’da otomobil palmiyeye çarptı: 2 yaralı
11. katta mahsur kalan işçiler kurtarıldı
Burdur’da 3 bin 97 kullanımlık sentetik kannabinoid ele geçirildi: 2 gözaltı
Sahipli köpeğin saldırdığı adam feci şekilde yaralandı