İlk makyaj polise

Adana Emniyet Müdürlüğü, dezavantajlı gençler için "Hayallerimiz Renkleniyor" projesi kapsamında 20 kişiye makyaj ve aşçılık kursu açtı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, dezavantajlı gençler için "Hayallerimiz Renkleniyor" projesi kapsamında 20 kişiye makyaj ve aşçılık kursu açtı. Kursiyerler ilk makyajını ve yemeklerini polise yaptı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplam Destekli Polislik Şube Müdürlüğünün hazırladığı Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde dezavantajlı çocuk ve gençlere yönelik hazırlanan "Hayallerimiz Renkleniyor" projesi faaliyetlerinden Meslek Edindirme Aşçılık ve Makyaj Kursları düzenlendi. Polisin açtığı kursları başarıyla bitiren 20 aşçı kursiyere şef önlükleri verildi. Polisin açtığı kurslarda meslek sahibi olan gençler ilk deneyimlerini de polis üzerinde yaptı. Gençler kadın polislere makyaj yapıp hünerlerini sergiledi. Aşçılık kursuna katılanlar ise polislere yemek yaptı.

Manşetler

Kahramanmaraş’ta tarlaya yıldırım düştü: 1 yaralı
Adana’da oto galericiler sitesinde silahlı saldırı: Çok sayıda araç zarar gördü
Avrupa ülkelerine ’dijital mektup’ göndererek dolandırıcılık yapan şebeke çökertildi
Isparta’da park halindeki araçta 2 gencin cansız bedeni bulundu
Antalya’da otluk alan yangını itfaiye ekiplerince söndürüldü
Mersin’de suç örgütüne yönelik operasyonda 16 tutuklama
Çocuklarını okuldan almak için yola çıkan anne, motosikletiyle karıştığı kazada hayatını kaybetti
Nostalji tramvayında yangın: Esnafın dikkati tramvayı kül olmaktan kurtardı
Adana’da minibüsün çarptığı yaya hayatını kaybetti
Isparta’da 5 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi