İlknur Su, Genç kadınlar Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda kazanan isim oldu

Ordu'da gerçekleştirilen Genç Kadınlar Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda kazanan ikinci kez Antalyalı sporcu İlknur Su Topal oldu.

Ordu'da gerçekleştirilen Genç Kadınlar Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası'nda kazanan ikinci kez Antalyalı sporcu İlknur Su Topal oldu.

Geçen sene Erzurum'da düzenlenen şampiyonada tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan İlknur Su Topal, bu sene de 22-23 Mart tarihlerinde Ordu'da düzenlenen şampiyonada birinciliği kimseye kaptırmadı. Antalya Gazi Anadolu Lisesi öğrencisi olan İlknur Su Topal, kendisini beden eğitimi öğretmeninin çalıştırdığını ve yarışma esnasındaki motivasyonunun kendisini olumlu etkilediğini söyledi. Topal, bundan sonraki hedefinin Bilek Güreşi Milli Takımı'nda daimi olarak yer bulmak ve başarısını devam ettirmek olduğunu söyledi.

Manşetler

Mersin’de motor kısmından alev alan otomobil paniğe neden oldu
Manavgat Belediyesine yönelik ’yolsuzluk’, ’rüşvet’ ve ’irtikap’ yolsuzluk davasında karar açıklandı
Alanya’da otomobilin motor kısmından dumanlar yükseldi, yangını vatandaş söndürdü
Kontrolden çıkan tır sulama kanalına düştü
Noter önünde dayısı tarafından öldürülen kadının cenazesi yakınlarına teslim edildi
Yere attığı uyuşturucu polisin yaka kamerasına takıldı
Osmaniye’de sağanak etkili oldu: Evini su basan yaşlı kadın kurtarıldı
Dijital şantaj: 500 bin TL isteyip, kapısına onlarca kurye, nakliyeci, ambulans ve cenaze aracı gönderdiler
Kendilerini emniyet müdürü olarak tanıtıp 50 milyon TL’lik vurgun yaptılar
Alacak-verecek kavgasında öldürülen adamın oğlu konuştu: "Borç babamın değildi, suçsuz yere hunharca katledildi"