İlkokulda küçük Mehmet Ali’yi yakan turşu etkinliği

Isparta'da ana sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki çocuk, turşu hazırlama etkinliği sırasında üzerine sıcak su dökülünce yandı.

Isparta'da ana sınıfı öğrencisi 6 yaşındaki çocuk, turşu hazırlama etkinliği sırasında üzerine sıcak su dökülünce yandı. Vücudunda 2'nci derece yanıklar oluşan çocuğun hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Olay, Isparta'da bulunan bir ilkokulun ana sınıfında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğrencilerle turşu hazırlama etkinliği sırasında öğretmenin elindeki sıcak su dolu sürahinin sapı koptu ve o sırada masada bulunan Mehmet Ali S.'nin (6) üzerine döküldü. Olay sonrası çocuk ambulansla önce Isparta Şehir Hastanesi'ne, ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan çocuğun vücudunda 2'nci derece yanıklar oluştuğu belirlendi. Olayla ilgili konuşan anne Fatma Sarpdağ, "Öğretmen beni aradı Mehmet Ali'nin üzerine su döküldü dediler. Ambulansa haber vermişler ben gittiğimde ambulans gelmişti. İstemezlerdi olmuş artık yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu.

Manşetler

Baba yadigarı otomobil hurdaya döndü: 2 yaralı
Antalya’da markette cinayet: 2 ölü
Minibüs refüje çıktı: Alkollü sürücü yaralandı
Motosikletli kadınla kavga eden otobüs şoförü serbest kaldı
40 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, gardıroptan çıktı
İskenderun’da hapis cezası bulunan 3 kişi yakalandı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturmasında 3 tahliye
Payas’ta uyuşturucu operasyonu; 3 gözaltı
Isparta’da 19 yıl 7 ay hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı
Mahkemede annesini öldüren babasına ’şok’ suçlamada bulundu