İnovasyon Merkezinde 8 Mart’a özel eğitim

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezinde Mart ayı atölye eğitimleri devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezinde Mart ayı atölye eğitimleri devam ediyor. Bu çerçevede 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel "Doğal Malzemelerden Dekoratif Obje Yapımı" eğitimi verildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi'nde Doğal Malzemelerden Dekoratif Obje Yapımı" atölye eğitimi verildi. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel el becerilerini geliştirmeyi hedefleyen kadınlar eğitime katıldı. Eğitim bünyesinde, dekoratif ev tekstili, model çıkarma gibi teknik bilgiler verildi.

Kadınlar, temel teknikler, temel tasarım, geleneksel tasarım sanatları ile ilgili bilgi, beceri ve yetkinliklerin yanı sıra dekoratif ürünü geliştirme alanında yetkinlik kazanmak amacıyla ortaya ürün çıkardılar.

Manşetler

Çöp toplama sırasında yanan kamyonunu itfaiyeye sürdü
Öldürdüğü eşini evinin banyosuna gömdü
Tüplerin saklandığı ev alev aldı: Patlama anları kamerada
Kahramanmaraş’ta okulda koku paniği: Yaklaşık 17 öğrenci hastaneye sevk edildi
Belediye önünde kendini yaktı
Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı
Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu
Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu, şimşekler görsel şölen oluşturdu
Karavanla denize sürüklenen Rus turistler kurtarıldı
Isparta’da sağanak yağış etkisini arttırdı: Yollarda su birikintileri oluştu