İnşaat işçilerinin 15 katlı binada güvenlik önlemi olmadan çalışmaları yürekleri ağza getirdi

Antalya'da 15 katlı binanın dış cephesine kurulan iskelede hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan inşaat işçileri yürekleri ağza getirdi.

Antalya'da 15 katlı binanın dış cephesine kurulan iskelede hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan inşaat işçileri yürekleri ağza getirdi. Tedirgin eden işçilerin çalışma anları ise kameraya yansıdı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Meltem Mahallesi'nde 15 katlı bir binanın dış cephesinde yaşandı. Binada boya çalışması yapan inşaat işçileri iskele kurdu. Kurulan iskelede emniyet kemeri ve kaskı bulunmadan çalışan işçiler adeta canlarını hiçe saydı. İşçilerin zaman zaman oturarak boya yapmaları ve inşaat malzemelerini taşıdıkları makara halatını tutmaları ise yürekleri ağza getirdi. Tehlikeli anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Manşetler

Duvar saatlerinden 48 kilodan fazla uyuşturucu çıktı: 4 tutuklama
Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçaklayan koca tutuklandı
Av dönüşü arkadaşının ölümüne neden olan sanık 2 yıl 6 ay hapis cezasıyla tahliye edildi
Antalya’da ağaçtan inemeyen kedi vinç yardımıyla kurtarıldı
Devrilen kamyon hurdaya döndü, sıkışan sürücü kurtarıldı
Isparta’da 10 bin kullanımlık sentetik uyuşturucu ele geçirildi: 1 tutuklama
Sabah süt sağmaya inmişti, elektrik akımından hayatını kaybetti
Manavgat’ta 2 kilo kubar esrar ve 130 kök kenevir ele geçirildi
Gazipaşa’da 145 karton kaçak sigara ele geçirildi
Sıcaktan bunalan çocuklar canlarını hiçe saydı: "Boğulursak vebali belediyenin üzerine olsun"