İnşaatını denetleyen müteahhit araç çarpması sonucu öldü

Adana'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu kontrolden çıkan araçlardan biri, yol kenarındaki inşaat alanına dalarak kaldırımda bulunanlara çarptı.

Adana'da iki otomobilin kavşakta çarpışması sonucu kontrolden çıkan araçlardan biri, yol kenarındaki inşaat alanına dalarak kaldırımda bulunanlara çarptı. O sırada, kendi inşaatını denetleyen müteahhit Abdulgafur Şenol (45) olay yerinde hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde merkez Seyhan ilçesine bağlı Aydınlar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gökhan K. yönetimindeki otomobil, kavşakta Fırat Ö. idaresindeki 33 AFR 807 plakalı Toyota marka otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan Fırat Ö.'nün otomobili, önce bariyerlere, ardından park halindeki bir araca çarptıktan sonra kaldırımda bulunanlara vurdu. O sırada kendi inşaatının önünde denetim yaptığı öğrenilen müteahhit Abdulgafur Şenol, çarpma sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada sürücülerden Fırat Ö. ile kaldırımdaki yayalardan İbrahim Çelik ise yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kazayı gören Gökhan Küsin, "Kaza sabah 08.30'da oldu. Araç hiç frene bile basmadan bu kapalı olan yere geldi. Kavşakta kaza yaptılar. Müteahhit Abdulgafur Şenol abimiz hayatını kaybetti. Araç çok hızlı geldi" dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Manşetler

Bıçakladığı eski eşine cezaevinden torunuyla ölüm tehdidi gönderdi
Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar
Adana’da kaçakçılık operasyonu: 4 şüpheli yakalandı
Osmaniye’de alacağını alamadığını iddia eden şahıs otomobilini ateşe verdi
Antalya’da 15 günde aranan 585 kişi yakalandı