İnternette ’eşcinsel arkadaşlık’ sitesinden tanıştığı şahsı bıçaklayıp 500 euro’sunu gasp etti

Adana'da "eşcinsel arkadaşlık" sitesinden tanışıp otomobiline bindiği şahsı bıçaklayıp 500 euro'sunu gasp eden zanlı tutuklandı.

Adana'da "eşcinsel arkadaşlık" sitesinden tanışıp otomobiline bindiği şahsı bıçaklayıp 500 euro'sunu gasp eden zanlı tutuklandı.

Olay, merkez Sarıçam ilçesine bağlı Çarkıpare Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Belçika'dan Adana'ya gelen V.S. (44), burada bir "eşcinsel arkadaşlık" sitesinden Ramazan Y. (21) ile tanıştı. İnternet üzerinden konuşan iki şahıs, bir süre sonra yüz yüze görüşmek için randevulaştı. V.S. ile Ramazan Y. bir süre sonra Bülent Angın Bulvarı'nda bir araya geldi. Bir kafede alkol alan iki şahıs, daha sonra otomobil ile Çarkıpare Mahallesi'ne gitti. Otomobil içinde otururken Ramazan Y., şahsa bıçak çekerek boğazındaki çantanın kemerini kesmeye çalıştı. Bu arada kendisine karşı koyan V.S.'yi de bıçakladı. Şüpheli, içinde 500 euro olan çantayı alıp olay yerinden uzaklaştı. V.S. ise yaralı halde otomobili Balcalı Hastanesine sürdü. V.S. burada tedavi altına alınırken, gasbedildiğini öne sürerek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamerasını inceleyen polis, zanlıyı tespit edip adresine yaptığı baskınla yakaladı.

Şüphelinin ifadesinde, V.S.'nin kendisine sarkıntılık ettiğini, bu nedenle onu bıçakladığını öne sürdüğü öğrenildi. Zanlı, ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Manşetler

Cilvegözü’nden Türkiye’ye giriş yapan tırda çok sayıda silah ele geçirildi
Adana’nın İmamoğlu ilçesinde yaşanan göçükte ağır yaralanan işçi de hayatını kaybetti
Yasal sınırın yaklaşık 10 katı alkollü çıkan sürücüye 30 bin lira para cezası
Tarsus’ta silahlı kavga: Kuzenlerden biri öldü, diğeri ağır yaralandı
Hırsız aracı soydu, kuzeni kendini memur olarak tanıtıp sürücüye "Dikkat edin burada hırsız çok" dedi
Ev ve araç kurşunlayan şahısların evlerinde yatakların arasından silah çıktı
Turizm bölgesi Taşucu’na huzur veren uygulama
Düştüğü alana inebilmek için 1 saat hazırlık yapan itfaiye ekibine kediden son saniye sürprizi
Burdur’da belediyenin gece yaptığı yol çalışması vatandaş talebiyle polis tarafından durduruldu
Altınözü’nde konteyner yangını yaşandı