İnternetten sahte kiralık ev ilanı ile yabancıları dolandıran 2 kişi yakalandı

Antalya'da internet üzerinden sahte kiralık ev ilanı vererek yabancı uyruklu kişileri dolandıran 2 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Antalya'da internet üzerinden sahte kiralık ev ilanı vererek yabancı uyruklu kişileri dolandıran 2 kişi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Antalya genelinde farklı tarihlerde çeşitli internet sitelerinde kiralık ev ilanı ile özellikle yabancı uyruklu şahısların kapora veya kira bedeli alıp dolandırılması olayları ile alakalı olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda K.B ve O.B isimli zanlılar bugün düzenlenen operasyonla yakalandı. Zanlıların yabancı uyruklu bir şahıstan bin TL kaparo aldıkları, yine yabancı uyruklu bir şahıstan 9 bin TL kira bedeli alarak dolandırdıkları tespit edildi. Çeşitli suçlardan poliste kayıtları bulunan K.B. ve O.B. adliyeye sevk edildi.

Manşetler

Serik’te ev yangını: Yaşlı kadın hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ta aranan 290 şüpheli yakalandı
Kahramanmaraş’ta 25 bin 959 araç kontrol edildi
Mahsur kalan vatandaş iş makinesi ile kurtarıldı
Kepez’de Ramazan öncesi tatlı üretim ve satışı denetimi
Alanya’da etkili olan fırtına sahildeki işletmede hasara yol açtı
Kazada ağır yaralanan genç 5 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
Antalya’da 20 yerinden bıçaklanarak öldürülen gencin cenazesi teslim alındı, cinayet zanlısı tutuklandı
Osmaniye’de afet konutlarına su dolmasının nedeni menfez yıkımı
Antalya’da şafak ve huzur operasyonunda 5 gözaltı