Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan suç örgütü lideri Konrad operasyonla yakalandı

Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Konrad, Antalya'nın Alanya ilçesinde operasyonla yakalandı.

Uluslararası uyuşturucu ticareti yapan ve Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan Thomas Josef Konrad, Antalya'nın Alanya ilçesinde operasyonla yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, "Uyuşturucu Ticareti" ve "Suç Örgütüne Üye Olma" suçlarından kırmızı bülten ile Polonya tarafından hakkında arama kararı çıkartıldığı tespit edilen Thomas Josef Konrad isimli şahsın Alanya ilçesinde olduğunu tespit etti. Ekipler, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gerçekleştirdikleri operasyonda Konrad kıskıvrak yakalandı.

Yapılan çalışmada Konrad'ın Polonya'da faaliyet gösteren lideri olduğu suç örgütünü Türkiye'den yönetmeye devam ettiği, suç örgütünün Fas'tan İtalya ve İspanya'ya yüklü miktarlarda getirdikleri uyuşturucu maddeleri bu ülkelerden daha düşük miktarlarda diğer Avrupa ülkelerine sevk ettikleri, yürütülen uluslararası soruşturmalar kapsamında İspanya ve İtalya'da yüksek miktarlarda yakalamalar gerçekleştirildiği tespit edildi.

Konrad'ın ikametinde, aracında ve üstünde yapılan aramalarda suça konu olduğu değerlendirilen para ve materyaller ele geçirildi.

Manşetler

Madde bağımlılarının sokakta sopalarla kovalandığı mahallede huzur ve güven ortamına doğru
Antalya’da Fransız turistin 3 saatlik vicdan nöbeti
Manavgat’ta yolun karşı tarafına geçmeye çalışan yayaya otomobil çarptı
Jandarmadan kaçak silah operasyonu: 4 gözaltı
İki otomobilin kavşakta çarpışma anı kamerada
Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bahçeye uçtu
Manavgat’ta feci kaza kamerada: 1 yaralı
Otomobil, iş yerine girdi: O anlar kameraya yansıdı
3 yaşındaki çocuğu hastaneye yetiştirmek için polis eskortluk yaptı
Ev alma hayaliyle 1 milyon TL ödeme yapan depremzede, aynı evin 6 kişiye daha satıldığını öğrendi