Interpol tarafından uluslararası düzeyde aranan 18 şahıs Antalya’da yakalandı

Antalya'da çok sayıda suçtan aranması bulunan ve uluslararası düzeyde aranan 18 şahıs yakalandı.

Antalya'da çok sayıda suçtan aranması bulunan ve uluslararası düzeyde aranan 18 şahıs yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlilerince, Antalya'da uluslararası düzeyde aranan hakkında difüzyon kararı bulunan şahısların tespitine ve deşifresine yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

"Silahlı soygun, dolandırıcılık, nitelikli dolandırıcılık, suç örgütü kurma/üye olma, adam öldürme, adam kaçırma, saldırı, holiganizm, kara para aklama, hırsızlık, göçmen kaçakçılığı, rüşvet, yolsuzluk, nitelikli hırsızlık ve telif hakları ihlali" suçundan haklarında bir ve birden fazla suçtan aranma kararı bulunan çok sayıda kişi için harekete geçildi.

Çalışmalarda 1 Azerbaycan, 10 Rusya Federasyonu, 3 Kazakistan Cumhuriyeti, 1 Moldova Cumhuriyeti, 2 İran İslam Cumhuriyeti, 1 Kanada vatandaşı olmak üzere Interpol tarafından uluslararası düzeyde aranan toplam 18 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların yapılan işlemlerin ardından İl Göç Müdürlüğüne teslim edileceği öğrenildi.

Manşetler

Osmaniye’de otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 yaralı
Otoyolda feci kaza: Anne yaralandı, sürücü oğlu öldü
İki grup arasındaki tüfekli kavga kamerada
Okul dönüşü kamyon ile çarpışan motosikletteki 2 genç yaralandı
Eğirdir’de yol kenarına savrulan otomobildeki 3 kişi yaralandı
Osmaniye’de kuvvetli yağış: Yollar suyla doldu, araçlar yolda kaldı
Antalya’da doğal gaz kombisinden sızan karbonmonoksit gazından anne ve oğlu zehirlendi
Burdur’da pikap ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Antalya’da iş ve uygun fiyata cep telefonu vaadiyle 3 kişiyi dolandıran şüpheli tutuklandı
Antalya’da 3 mahallenin ulaşımını sağlayan yol çöktü