İntihar etmek için 4’üncü kattan atlayan şahıs, başka bir kişinin üzerine düştü

Hatay'ın Payas ilçesinde intihar etmek için 4. Kattan atlayan şahıs, cadde üzerinden geçen başka bir şahsın üzerine düştü.

Hatay'ın Payas ilçesinde intihar etmek için 4. Kattan atlayan şahıs, cadde üzerinden geçen başka bir şahsın üzerine düştü. Olayda, 2 şahısta hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

Olay, Payas ilçesi Kürtül Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan Özkul Apartmanı'nın 4'üncü katında yaşayan C.K. isimli 39 yaşındaki şahıs, intihar etmek için balkondan atladı. Şahıs, cadde üzerinde yaya olarak yürüyen M.T. isimli şahsın üzerine düştü. Yaralanan 2 şahısta ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dörtyol Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan şahısların hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Manşetler

Bilezikler için anneyi ve oğlunu öldüren katil morga gidip, olayı gerçekleştirenleri gördüğünü söylemiş
Tırların çarpıştığı feci kaza kamerada
Geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor
İskenderun’da binanın bodrum katında yangın çıktı
Kahramanmaraş’ta silah seslerini duyunca okula koşan baba yaşadıklarını anlattı
Antalya’da bir kişi ağaçlık alanda ölü bulundu
Mahalle muhtarı okul saldırısını anlattı: "Öğretmen çocukların üzerine kapanmıştı"
Polisin ’dur’ ihtarına uymadı, 15 kilometrelik kovalamaca sonucu yakalandı
Burdur’da boş ahşap evde yangın
Okul saldırganının poligonda atış yaptığı görüntüler ortaya çıktı