İş makinesine ok gibi saplanan otomobilin genç sürücüsü öldü, 3 kişi yaralandı

Hatay'da kapalı olan yolu fark etmeyerek park halindeki iş makinesine ok gibi saplanan otomobilin 20 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Hatay'da kapalı olan yolu fark etmeyerek park halindeki iş makinesine ok gibi saplanan otomobilin 20 yaşındaki sürücüsü hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde gece saat 03.45'te yaşandı. Doğan Dağlı idaresindeki 33 ATB 669 plakalı otomobil, ağır hasarlı binanın yıkımı için bölgede bulunan iş makinesine çarptı. İş makinesinin altına giren otomobilde Doğan Dağlı ağır olmak üzere Z.A.S., F.K. ve M.Ö. yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, araç içerisindeki yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan sürücü 20 yaşındaki Doğan Dağlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç sürücünün cenazesi mahalle mezarlığına defnedildi. Kaza anıysa çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, bina yıkım çalışması ise durduruldu.

Manşetler

Alanya’da park halindeki kamyonette çıkan yangın söndürüldü
Yaşlı kadını bağlayıp gasp eden şüpheli kadın yakalanıp tutuklandı
Mersin’de hafif ticari aracın çarptığı sağlık çalışanı hayatını kaybetti
Mersin’de çöp kamyonunun hidrolik bölümüne sıkışan işçi kurtarıldı
Devrilen iş makinesinin altında kalan operatör hayatını kaybetti
Adana’da traktör kazası: 1 ölü
Burdur’da otomobil ağaca çarptı: 1 yaralı
Ahırda saman içinde saklı 2 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Kahramanmaraş’ta 21 milyon liralık uyuşturucu operasyonu
Uçurumdan yuvarlanarak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü yaralandı