İş yerine malzeme dağıtırken araç içerisinde hayatını kaybetti

Antalya'da müşterisine kadayıf teslim etmek için iş yerinin önüne gelen şahıs direksiyon başında hayatını kaybetti.

Antalya'da müşterisine kadayıf teslim etmek için iş yerinin önüne gelen şahıs direksiyon başında hayatını kaybetti.

Olay, saat 08.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi Gazi Bulvarı yan yol üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş'tan gönderilen kadayıfları otogardan teslim alarak müşterilerine dağıtmak üzere 07 YE 622 plakalı aracı ile yola çıkan Mustafa Sarıca (61), malzemeleri teslim etmek için Gazi Bulvarı üzerindeki bir iş yerinin önüne geldi. Ürünleri teslim edip tekrar aracına binen Sarıca, bu sırada fenalaştı. Sarıca'yı araç içerisinde hareketsiz gören çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Araç içerisinde rahatsızlandı

Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Mustafa Sarıca'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Acı haberi alıp olay yerine gelen Sarıca'nın yakınları büyük üzüntü yaşadı. Kalp rahatsızlığı bulunan ve çok sayıda ilaç kullandığı öğrenilen Sarıca'nın cansız bedeni yapılan incelemenin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Manşetler

Mersin’de fiyat etiketi denetimlerinde 198 bin TL ceza kesildi
Kıraathaneye molotoflu saldırıda 3 tutuklama
Patlamaların yaşandığı yangında prefabrik ev alevlere teslim oldu
Bıçakladığı eski eşine cezaevinden torunuyla ölüm tehdidi gönderdi
Sel nedeniyle yolu tahrip olan bölgede mahsur kalan 12 balıkçıyı itfaiye kurtardı
Serik’te yangın çıkan ev kullanılamaz hale geldi
Filo Jet faciasında kızını bekleyen babanın feryadı: "66 gündür kızım kayıp, arama çalışmalarının devam etmesini istiyorum"
Interpol tarafından aranan hükümlü havalimanında yakalandı
Gazipaşa’da iki otomobil çarpıştı :2 yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesine yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" davasında Böcek ve oğlunun tutukluluk hallerinin devamına karar