İş yerini açmak gelen kadının cansız bedeni bulundu, eşi gözyaşlarını tutamadı

Antalya'da sabah iş yerini açmak için gelen kadının cansız bedeni bulundu.

Antalya'da sabah iş yerini açmak için gelen kadının cansız bedeni bulundu. Acı haberi alarak olay yerine gelen eşi ise gözyaşlarını tutamadı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Haşimişcan Mahallesi 1298. Sokak üzerinde bulunan iş yerinin 2'nci katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; iş yerinin sahibi Gökşen Atikmen (49), sabah kırtasiye dükkanını açmak için geldi. Bir süre sonra ise komşuları kadının yerde hareketsiz olarak yattığını gördü. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Ceset, olay yeri ve savcının incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ederken, yapılan ilk değerlendirmede kadının kalp krizi geçirerek düştüğü ve bu sırada başını çarptığı üzerinde duruluyor.

Öte yandan, acı haberi alarak olay yerine gelen kadının eşi Cem Atikmen ise gözyaşlarını tutamadı. Acılı adamı yakınları sarılarak teselli etti.

Manşetler

Belen’de tır yangını
Halı sahadaki tekme tokatlı kavga kameraya yansıdı
Reyhanlı’da fabrika yangını
Mersin Mut’ta fırtına çatıyı uçurdu
Kamyonun sollama manevrası kazaya neden oluyordu: O anlar kamerada
Solist cinayetinde tetiği 14 yaşındaki çocuk çekmiş
Mersin’de park halindeki araç yandı
Alkollü çevirmeye girdi, ehliyeti gitmesin diye uzun süre dil döktü
Otomobil yol süpürme aracıyla çarpıştı
Depremzede yaşlı çiftin yaşadığı konteyner yanarak küle döndü