İşçilerin kaldığı 32 yataklı konteyner ev alev alev yandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı 32 yataklı konteyner ev alevlere teslim oldu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde inşaat işçilerinin kaldığı 32 yataklı konteyner ev alevlere teslim oldu.

Yangın, Hürriyet Mahallesi Başmaslak Caddesi üzerinde yapımı devam eden inşaat alanında meydana geldi. 32 yataklı konteyner evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının büyümesi üzerine diğer konteyner evler de tamamen boşaltıldı. Devriye Ekipler Grup Amirliği ekipleri de yangın çevresinde güvenlik tedbiri aldı.

Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Yangında can kaybı ya da yaralanan olmazken, konteyner ev küle döndü.

Olay yerinde inceleme yapan itfaiye ekipleri, yangının elektrik çıkmış olabileceği üzerinde duruyor.

Manşetler

Burdur’da jandarma ekipleri tarafından trafik denetimleri devam ediyor
Adana’da kadın hırsızlar 670 bin TL’lik altın çaldı, biri yakalanıp tutuklandı
DEM partili milletvekilinin ‘Şantiye şefi’ yakıştırmasını yaptığı Bakan Kurum’a yuvasına kavuşan depremzedelerden destek
Burdur’da çatıdan düşen inşaat işçisi hayatını kaybetti
Kaş’ta izinsiz kum alımına jandarma engeli
Burdur’da yük taşıyan araçlara yönelik denetimde 25 araç ve sürücüsüne idari ceza
Alevlere teslim olan 6 konteyner yandı
PTT kargo aracı ile dolmuş şoförünün trafik tartışması darpla bitti
Yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi: 3 tutuklama
Mahkemelerde ceza iptal muamması