İskele Caddesi yenileniyor

Alanya'nın en uğrak noktalarının başında gelen İskele-Rıhtım Caddesi, Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenileniyor.

Alanya'nın en uğrak noktalarının başında gelen İskele-Rıhtım Caddesi, Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yenileniyor.

Alanya Belediyesi kentin dört bir yanında yenileme ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin çehresini değiştiren projeler bir bir hayat bulurken, kentin cazibe noktaları da yeni sezona hazırlanıyor. Alanya'ya gelen yerli yabancı herkesin en uğrak noktası olan İskele-Rıhtım Caddesi de yapılan çalışmalarla yeni bir görünüme kavuşuyor. Hafta sonu devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yücel, kısa süre içerisinde çalışmaların tamamlanarak bölgenin vatandaşlara daha iyi hizmet verebilecek düzeye getirileceğini söyledi.

"Güvenli ve düzenli bir hale getiriyoruz"

Yürütülen çalışmaların bölgeye hem cazibe hem de yenilik katacağını belirten Başkan Yücel, "Hem bölge esnaflarımızın talepleri, hem de hasıl olan yenileme ihtiyacından dolayı bölgede çalışmalarımızı başlattık. Yıpranan ve işlevini yitirmeye yüz tutmuş parkelerimizi yeniliyoruz. Bölgede daha önce yaşanan aksaklıkları da giderdik. Kentimizin en uğrak noktası olan bu bölgeyi hem güvenli hem de verimli hizmet verebilecek düzeye getiriyoruz. Ekiplerimiz bölgedeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Bölgemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Manşetler

Eski SGK müdürü ve 2 başmüfettişin yargılandığı davada müştekiden dikkat çeken ifade: "Düpedüz rüşvet istiyorlar"
Husumetli akrabalar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı
Ambulans kapatılan yol sebebiyle olay yerine ulaşamadı, kalp krizi geçiren vatandaş botla kurtarıldı
Kayıp olarak aranan yaşlı kadın derede kenarında ölü bulundu
İsrail Başkonsolosluğu önündeki çatışmada öldürülen terörist Adana’da cinayetten yargılanmış
Antalya’da 2 katlı kerpiç ev çöktü
Antalya’da kaçak kozmetik üretimi yapılan depoya baskın: 65 milyon liralık sahte ürün ele geçirildi
Antalya’da 550 litre kaçak etil alkol ele geçirildi
Mersin’de kaçak huzurevine operasyon: 12 yaşlı koruma altına alındı
Takla atan patpatın sürücüsü hayatını kaybetti