İskenderun devlet hastanesinde inşa çalışmaları sürüyor

Hatay'ın İskenderun ilçesine inşa edilen 600 yataklı devlet hastanesinde çalışmalar sürüyor.

Hatay'ın İskenderun ilçesine inşa edilen 600 yataklı devlet hastanesinde çalışmalar sürüyor. Çalışmaları yerinde inceleye Vali Mustafa Masatlı; vatandaşların daha erişilebilir, modern ve kapsamlı sağlık hizmeti sunacak yatırımların bölgeye güçlü bir sağlık altyapısı kazandıracağını söyledi.

Asrın felaketinin yaralarının sarıldığı Hatay'da sağlık alt yapısı güçlendiriliyor. Kentin 16 ilçesinde sağlık merkezleri yükselirken Hatay Valisi Mustafa Masatlı; İskenderun 600 Yataklı Devlet Hastanesi, Aşkarbeyli Mahallesi 16 Nolu Aile Sağlığı Merkezi ve Denizciler Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Vali Masatlı; yürütülen çalışmalar ve gelinen son aşamalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, sağlık yatırımlarının vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmede büyük önem taşıdığını vurguladı.

Manşetler

10 kişinin hayatını kaybettiği kazaya karışan firmanın bir başka otobüsü aynı güzergahta hız yaparken görüntülendi
Eski eşini sokak ortasında darbeden şahıs gözaltına alındı
Konteynerde çıkan yangın söndürüldü
Kahramanmaraş depreminin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Sobadan zehirlenen baba ve kızı öldü, 2 kişi hastanede tedaviye alındı
Üzerine kaya düşen işçi öldü
Isparta’da av koruma denetimlerinde 3 avcıya idari işlem
Mersin’de sigara kaçakçılarına operasyon: 4 tutuklama
Mersin’de selin vurduğu kırsal mahallelerde yaralar sarılıyor
Savrulan tır dorsesi faciaya sebep oluyordu