İskenderun sahil bandında oluşan yarıklar havadan görüntülendi

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Hatay'ın İskenderun ilçesinde sahil bandındaki kaldırım ve yeşil alanlarda yarıklar oluştu.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Hatay'ın İskenderun ilçesinde sahil bandındaki kaldırım ve yeşil alanlarda yarıklar oluştu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği İskenderun'da tek zarar yapılarda oluşmadı. Depremin etkisiyle İskenderun sahil şeridinde de zeminde hasarlar oluştu. Sahil bandında bulunan yürüyüş yolunda deprem nedeniyle yarıklar oluştuğu görüldü. Aynı bölgedeki toprak alanda oluşan yarıklar ve çökmeler dron ile havadan görüntülendi. Toprakta oluşan yarıklardan çıkan su ve sitrik killer de dikkatlerden kaçmadı.

Manşetler

Burdur’da beton mikseri devrildi: 2 yaralı
Kayıp olarak aranan 9 yaşındaki Hüseyin’in cansız bedeni kanalda bulundu
Mersin’de derede mahsur kalan 7 kişi kurtarıldı
Otomobilin çarptığı genç avukat hayatını kaybetti
Osmaniye’de 4 kişiye çarpıp kaçan sürücü polise teslim oldu
Düğün salonu önünde çıkan silahlı kavganın görüntüleri ortaya çıktı
Kahramanmaraş’ta sahte rakı şüphesi: 1 kişi hayatını kaybetti
40 yıllık emeği gözlerinin önünde küle döndü
24 yıl hapis cezasıyla aranan hükümlü çorbasını bırakıp kaçtı, bekçiler yakaladı
Husumetlisinin iş yerinin camlarını kırdı, emniyete gidip teslim oldu