İskenderun sahil bandında oluşan yarıklar havadan görüntülendi

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Hatay'ın İskenderun ilçesinde sahil bandındaki kaldırım ve yeşil alanlarda yarıklar oluştu.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından Hatay'ın İskenderun ilçesinde sahil bandındaki kaldırım ve yeşil alanlarda yarıklar oluştu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği İskenderun'da tek zarar yapılarda oluşmadı. Depremin etkisiyle İskenderun sahil şeridinde de zeminde hasarlar oluştu. Sahil bandında bulunan yürüyüş yolunda deprem nedeniyle yarıklar oluştuğu görüldü. Aynı bölgedeki toprak alanda oluşan yarıklar ve çökmeler dron ile havadan görüntülendi. Toprakta oluşan yarıklardan çıkan su ve sitrik killer de dikkatlerden kaçmadı.

Manşetler

Antalya’da 80 metrelik uçuruma yuvarlanan adam yaralı olarak kurtarıldı
Kahramanmaraş’ta elektrik akımına kapılan işçi yaşamını yitirdi
Manavgat önceki dönem belediye başkanı Sözen hakkında ifadelerde şok suçlamalar: Para alışverişi güvenlik kamerasında
Osmaniye’de yamaç paraşütü pilotu iniş sırasında elektrik tellerine takıldı
Adana’da baraj gölünde boğulma tehlikesi geçiren genç hastaneye kaldırıldı
Mersin’de bir işyerinde 5 kilo 872 gram kokain ele geçirildi
Mersin’de zehir tacirlerine darbe: 13 gözaltı
Ormanlık alanda bir kişinin cansız bedeni bulundu
Yayınladığı video ile saldırı olacağını iddia eden şahısa ev hapsi cezası
Başkan koruması bankamatikte bulduğu parayı zabıtaya teslim etti